Werkzaamheden

(Trillingsarm) heiwerk

De heiwerkzaamheden worden door ons uitgevoerd met eigen middelen en vervoer, zodat we flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Mede door de inzet van eigen middelen kunnen wij de heiwerkzaamheden tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden.

Onze medewerkers leggen tijdens het heiproces de gegevens over de paalpositie, paalhoogte, paaldimensies en funderingsdiepte in heistaten vast. Bij de oplevering van het heiwerk ontvangt u een helder overzicht met alle gegevens.

Daarnaast zijn onze heimachines geschikt voor het trillingsarm heien van stalen buispalen, zodat er minder trillingen vrijkomen dan tijdens traditioneel heien. Tevens zijn onze machines ook geschikt voor het uitvoeren van hydraulisch heiwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden van trillingsarm heien? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Funderingswerk

Funderingswerk is maatwerk. De keuze van de fundering hangt af van uw wensen, budget en ondergrond. Onder projecten kunt u enkele voorbeelden van de door ons veel gebruikte funderingen terugvinden, zoals het toepassen van ringbalken en het in het werk storten van kelders. Heeft u zelf een voorstel, vraag ons naar de mogelijkheden!

Sloopwerk

Sloopwerken vragen om een uitgekiende aanpak. Wij zijn uw specialist voor het deskundig uitvoeren van specifiek sloopwerk, zoals het slopen van transformatorstations. De werkzaamheden worden trillingsarm met een knabbelschaar ter plaatste uitgevoerd. Indien noodzakelijk of vooraf overeengekomen worden de stations ook op ons bedrijfsterrein ontmanteld. We zorgen ervoor dat alle materialen volgens de verplichte procedures en afvalstromen worden afgevoerd.

Transport

Ook voor uw transport kunt u ons inschakelen. Wij zijn in het bezit van een knijperauto en een vrachtauto met autolaadkraan incl. losse bak met schuifzeilen / schuifdak voor droog transport. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met containervervoer.